Всеки човек има предпочитание към нещо в секса. Различните хора си падат по различни пози, игри, секси части от тялото, а и не само. Кои са най-честите фетиши на мъжете?

Бельото

Бельото е най-разпространеният мъжки фетиш. Може да звучи като клише, но е факт. Много мъже се възбуждат не само при вида на секси женско дантелено бельо, но и при мисълта за него. Можете да вземете ума му само като му подшушнете какво носите под дрехите или му го напишете. Така ще мисли за вас чак до вечерта, когато градусът на възбудата ще е стигнал тавана на сградата.

Краката

Изящните крака са любим фетиш за някои мъже. Тяхната стимулация има изключително възбуждащ ефект, пише az-jenata.bg. По стъпалата са разположени множество нервни окончания, чието стимулиране повишава възбудата и може да подготви почвата за върховен оргазъм. Освен това гледката на красиви женски крака може да отключи ерекция при мъжете за секунди.

Ексхибиционизъм и воайорство

Някои го считат за перверзно, но все пак за други е фетиш. А и не може да се отрече колко е възбуждащо да наблюдаваш как някой прави секс. Неслучайно тази човешка черта е в основата на порно индустрията. Ако я нямаше нея – нямаше да го има и порното. А да правиш секс, когато или където може да те хванат, за някои хора е по-възбуждащо и зашеметяващо от самия секс и от самия оргазъм.

BDSM

От пошляпване, до секс с вързани очи и ръце, до истински садомазохизъм – най-общо казано това означава BDSM, познат на широката аудитория от нашумялата лента „50 нюанса сиво“ по едноименния роман на Е. Л Джеймс. Дори да не си падате по садизма и мазохизма в най-тъмните им страни, секси преживяването с вързани очи с нежен копринен шал е преживяване, което не се забравя.

Дупето и гърдите

Дупето и гърдите са най-често заглежданите от мъжете женски форми. Те са и най-лесно очертаващи се. Няма как да не привлекат мъжкото внимание и интерес, особено ако са апетитни и примамливи. Пък и все пак нека не забравяме, че мъжкото подсъзнание действа инстинктивно при вида на сочни гърди и дупе, защото те извикват в подсъзнателните мисли символа на плодородието и любовта.