Фолк певицата Кали показа голотиите си в инстаграм. Пайнерката, която отскоро е със статут „необвързана“, очевидно е преодоляла раздялата с третия си мъж Владимир и е в търсене на следващ.

Меломаните заподозряха, че с провокативните кадри, на които позира само по гащи, Кали търси начин да привлече мъжко внимание. Снимките, които тя публикува са предимно от екскурзии или участия. Т

очно това се превърна в причина феновете на Кали да не спестят критиките си и да повдигнат темата за семейството – и по-точно колко е редно тези снимки да са достъпни, имайки предвид, че в листата с приятели на певицата е големият й син Георги.

Кали не пропусна да отбележи, че кадърът е взет от нейните архиви. Още по-странно, имайки предвид, че в момента Кали не може да се похвали с въпросната стройна фигура. Факт е, че опитът да се измъкне от самотата, която я обзе след раздялата е успешен.

Под публикацията заваляха комплименти от непознати за медийното пространство мъже, които не скриха мераците си, пише „Телеграф“.