Мария Магдалена, по-добре позната като @xomarym от Торонто, се издържа изцяло от качване на снимките си в Instagram профила си. Там тя вече е събрала 144,000 последователи.

За да постигне уникалната си визия, 24-годишната дама предприма една странна корекция по себе си, а именно да има най-дебелите срамни устни в света.

"Почти умрях по време на процедурата. Трябваше да ми направят две кръвопреливания. Лекарят каза, че съм станала много бледа след като загубих толкова голямо количество кръв. Той мислеше, че ще умра.
Цяла седмица след процедурата ми се гадеше и реших, че умирам. Мислех, че имам алергична реакция към новопрелятата ми кръв," споделя жената.

"Сега се чувствам много по-добре, но все още се налага да ми поставят вагинални инжекции. Притеснявам се за едната страна, защото тя продължава да расте. Мисля, че вероятно е от подуването", добави тя.

Въпреки усложненията, новата ѝ вагина е вдъхновила артистичната ѝ страна.

Тя казва: "Правя картини с вагината си. Така че тази операция наистина ме вдъхнови да бъда по-креативна."

Освен операция на вагината, Мери има повдигане на веждите, мазнини са прехвърлени на бузите и устните, корекция на носа, уголемяване на бюста, зъбни фасети и безброй филъри за устни. За всички корекции по себе си е похарчила над 100 000 долара.

"Първата си козметична процедура направих на 21 години. Това беше уголемяването на бюста. Работих като стриптизьорка от 17-годишна и винаги съм обичала да изглеждам сексапилна."

Превод: Glas.bg