Руската ММА звезда Анастасия Янкова шокира феновете на бойните спортове с доста любопитно признание.

29-годишната състезателка на Белатор сподели в социалните мрежи, че ежедневно получава неприлични предложения от свои последователи, като допълни, че някои от съобщенията са абсолютно извратени.

Янкова е определяна като една от красавиците в бойните спортове и често радва близо 200-те си хиляди последователи в Instagram със секси снимки, но явно някои от тях преминават границите в желанията си.

"Честно казано съм доста объркана и уплашена. От тези съобщения вече съм запозната с всички сексуални извращения, които съществуват. Някои искаха да ми миришат обувките, други да ги удрям в слабините, а трети направо ми предложиха да ми станат роби. За последното се пошегувах с приятели, че не бих отказала някой да ми мие чиниите и от време на време да почиства вкъщи, но като цяло всичко това ми идва много. Може би тези хора имат някакви проблеми от детството си. Не съм отговорила на нито едно от тези съобщения, защото мисля, че всеки е свободен да прави каквото поиска, но да не е с мое участие", коментира Анастасия.

За да потвърди думите си, Янкова публикува и част от съобщенията в Инстаграм. Някои от тях действително са доста вулгарни.

Анастасия Янкова има 5 победи и 1 поражение в ММА боевете, като последният й мач бе през 2018 г, когато загуби от Кейт Джаксън на Белатор 200.