Какво ли не се налага да лекуват лекарите? Мъж от Велико Търново си причини едно от най-глупавите посещения в болницата.

Преди дни 46-годишният болярин решил да си напомпа пениса по най-старата техника, използвана сред затворниците – с вкарване на течен парафин в мъжката си гордост, като целта била да впечатли половинката си. Ден-два, след като изпълнил сам процедурата в домашни условия, пенисът на мераклията започнал да се подува и да го боли ужасно. Наложило се, въпреки срама, той да посети местната болница. Там след направения му медицински преглед било установено, че хоспитализиране не се налага. Мъжът бил отпратен да се лекува сам в домашни условия, като налага достойнството си с обезболяващи компреси.

Търновски медик споделя, че това не е първият случай, при който мъже пробват сами да уголемят пениса си по затворнически технологии и след това им се налага да търсят помощ в болницата. Преди време друг мераклия за порно звезда пък потърсил помощ, след като негов приятел и самозван хирург му имплантирал малки топчета под кожата на пениса. Целта била жената, с която мераклията прави секс, да стене от удоволствие. Вместо това обаче, няколко дни по-късно стенещият любовник се дотътрил до болницата да търси помощ, пише "Монитор".

„Мераклиите за голям пенис и горещ секс мъже решават да изпробват какви ли не неща, някои от които далеч не са безобидни и дори може да станат и опасни не само здравето, но и за живота им”, споделят медиците.