Фолкпевицата Мария не спира да се съблича в клипове, фотосесии и по време на участия. Миньончето се чуди по какъв начин да задържи вече угасващата си кариера, а вероятно се опитва  да привлече вниманието и на някой богат мъж. 

Заралийката пак зарадва мъжкото око с доста провокативни снимки, на която позира по еротично бельо. "Обичам работата си и готовите проекти. Но винаги и зад кадър е много интересно щом съм с любими хора", написа Марчето към споделения кадър и тагна своя екип от гримьори и фризьори. От написаното става ясно, че провокативният кадър е част от новия проект на певицата, който ще представи до дни. 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 

Здравейте най-любими???? Благодаря ви за хубавите думи???? Обичам ви! @georgi_malev ????????

Публикация, споделена от M A R I A (@maria_official_bulgaria) на

Мария полага големи усилия да изглежда по този начин. Нейни приятелки издават, че певицата прекарва по два часа всеки ден във фитнес залата. Тя е наясно, че изглежда зашеметяващо и използва своя сексапил при снимане на клипове и фотосесии. Мария отлично знае, че в попфолка първо се гледа с очите и чак тогава се слуша с ушите, пише "Блиц".

Бившата на Гущеров е известна с това, че няма срам и често се пуска в оскъдно облекло. Разгневени майки скачат постоянно срещу нея и я обвиняват, че дава лош пример на дъщеря си Марая и е позор да се нарече майка.