Луна се похвали в Инстаграм, че вече се радва на талия от само 60 см. За целта певицата премахнала двете си плаващи ребра.

"Махнах двете си плаващи ребра и талията ми е 60 см. Така постигнах и тяло на богиня, единствена в България. И това показвам за пръв път пред всички вас, моите любими фенове. Очаквайте съвсем скоро и фотосесията ми, в която изцяло ще разголя тялото и душата си пред вас...", написа Луна в Instagram.

Текстът е към снимка, на която изпълнителката е без горнище, прикрила гърдите си с ръце.

Коментарите под публикацията бяха в двете крайности. Едни подкрепиха певицата, а други не пропуснаха да я разкритикуват.

 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 

Махнах двете си плаващи ребра и талията ми е 60см.,така постигнах и тяло на богиня,единствена в България.Напълно идентична с визията ми във видеоклипа #LunaPresident ,любим на всички!Мерките са ми 90/60/90!Безупречни!И това показвам за пръв път пред всички вас,моите любими фенове и гласоподаватели. Очаквайте съвсем скоро и фотосесията ми в която изцяло ще разголя тялото и душата си пред вас... #luna #forever #goddess #the #body #queen #explore #watch #lunapresident #star #bulgaria For more @luna_music_official

Публикация, споделена от ЛУНА????LUNA OFFICIAL PAGE (@luna_music_official) на