Безспорно родните моделки, певици и манекенки могат да завидят и само да цъкат с език по перфектната визия на манекенката Катрин Вачева! С последните снимки, които тя качи в социалните мрежи, със сигурност е оставила десетки пред мониторите с отворени усти.

 

Моделката, която тренира усилено във фитнес залата, спазва и специален хранителен режим, а резултатите от дисциплината й са видими. Определено отвява новоизлюпените 20-годишни моделки, които още отсега са с целулит и стрии.

„Всичко е режим, начин на живот и воля! Ако се стремиш към перфектната физика ти просто трябва да я поддържаш, но не за няколко месеца лятото, както правят повечето, а целогодишно!”, споделя Катрин. Определено, когато се появи на подиума, походката й не прилича на никоя друга и прави впечатление, коментират я модни експерти - изпънат торс, грациозна походка, усмивка и перфектна кординация при завъртане и позиране.

 

Наскоро красавицата пусна снимки от спа центъра, където релаксираше заедно със своя приятелка. Разбира се, социалните мрежи прегоряха за минути от тях! А коментарите за Катрин гласяха: „тя е с огън тяло и завладяваща харизма”.

 

Манекенката успя да събере погледите и с още един неподозиран талант. От снимките й е видно и колко пластична е всъщност Катрин Вачева, която демонстрира завидно изпълнение на йога пози, като огъва тялото си почти на 90 градуса.

Но да не забравяме, че тя все пак е тренирала гимнастика и състезателни танци, с което допринася за свежия си външен вид и перфектни физически данни!.