Хакери нанесоха тежък удар на американската певица Деми Ловато и наводниха интернет с нейни чисто голи снимки. Кадрите с популярната изпълнителка са били качени от интернет престъпниците в профила ѝ в Снапчат за по-малко от час, но това е било достатъчно, за да се разпространят като страшен пожар.

Откровените фотоси се появили в профила ѝ с текст, който обещавал продължение, пише „Метро”. За по-малко от час снимките са били свалени. Въпреки това те се разпространиха като вирус из цялата мрежа. Скандалните кадри бяха разпространени и от сайта celebjihad.com.

Изтекоха чисто голи (СНИМКИ 18+) на Деми Ловато, мрежата полудя

 

Екипът на изпълнителката бързо свали неприличните фотоси, но все още не може да овладее ситуацията напълно. Към момента Ловато не е коментирала случилото се. Дори не е ясно дали изобщо е запозната с инцидента. Миналата седмица от свърхдоза почина най-добрият ѝ приятел и Деми все още не може да дойде на себе си. Преди близо година самата тя едва не умря заради наркотиците, с които се опитваше да се успокои заради постоянния стрес, пише Факти.бг.

Феновете на изпълнителката бързо започнаха да я защитават, твърдейки че това на снимките дори не е тя. Наскоро Деми публикува необработена снимка по бански, с която изрази притеснението си, че тялото ѝ не изглежда перфектно, нито като на модел, но тя се гордее със себе си въпреки това. Между тази снимка и изтеклите голи снимки има очевидни разлики, поради което много хора се съмняват в автентичността им.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 

No photoshop pls & thank u. Also big thanks to @izabelag4 & @maremareswimw for my new fav bikini... y’all know my thing for leopard print bikinis and now of course lime green ????????????

Публикация, споделена от Demi Lovato (@ddlovato) на