Юнона се отдаде на екзотика и релакс като избра за ваканцията си Тайланд. Певицата е придружена от дъщеря си Глория, която на 17 ноември празнува и рождения си ден. Именитата й майка я зарадва с вълнуващо преживяване, което дълго ще помни.

Фолкпевицата зарадва и своите фенове от мъжки пол, показвайки своите прелести в социалните мрежи. Изпълнителката, позната като любовницата на починалия кмет на Раднево и участник в "Сървайвър" Нончо Воденичаров, се слави като певицата с най-огромните силиконови бомби и няма против да ги развява и да се фука с тях. 

Със сигурност и в Тайланд е привлякла вниманието на местните и туристите, като на плажа им се е откривала идеална възможност. Юнона сподели стотици полуголи снимки в личния си профил във "Фейсбук", а коментарите отдолу са повече от горещи, пише "Блиц".

Силиконовите импланти колкото помагат на Юнона, толкова и пречат. Както стана известно преди време, нейният шеф Митко Пайнера неведнъж е цензурирал клиповете й, тъй като изглжедала прекалено вулгарно и щяла да отблъсне публиката си. Тя обаче си харесва бюста и използва всяка възможност да покаже, че е с едни гърди пред останалите жени.