Бояна Генова до скоро ни беше позната с ролята си в сериала "София - Ден и нощ". Вече я гледаме в "Игри на волята", където впечатлява с физическата си издържливост. Каналът "Уеб Цитати" във vbox7 разкрива тайната на перфектната ѝ фигура:

Разгледахме Instagram профила ѝ, за да разберем как успява едно такова крехко момиче да издържа 2 седмици на глад под жарките лъчи на лятното слънце и без никакви хигиенни условия.

В поредица от въпроси и отговори от последователите си Бояна разкрива, че всъщност е на 98% веган.

Преди години е пробвала да спазва Великденския пост и от тогава се променило отношението към храните от животински произход. Към момента ѝ е тежко от месо, а млечните продукти ѝ дразнят стомаха.

Въпреки перфектната си форма обаче Бояна не тренира всеки ден.

Красавицата признава, че приема и добавки. Те обаче са магнезий, витамин Е, както и такива за изгаряне на мазнини - L-carnitine и Fat Burner.

Сред въпросите от последователите ѝ имаше и такива за "Игри на волята". На въпрос дали и с кого е останала приятел и след снимките, Бояна признава, че това са предимно хората от нейното племе - Славяните.

Самата Бояна е сгодена и не изглежда да се е променило нищо след "Игри на волята", въпреки нападките на плеймейтката Маршешка, че е прекалено близка с мъжете от племето.