Джулиана Гани отново захвърли дрехите настрани. Този път пловдивчанката рекламира бельо...до кон. Дали обаче за видяли продукта или прелестите й е друг въпрос.

"Обещала съм си, че всяка година ще изпълнявам по една своя мечта. Когато видях Фриз, си казах, че е време да тръгна отново на уроци по езда. Илиян умря от смях, защото се сети как слагам екипировката, а под нея пак съм се наконтила със секси бельо", написа силиконката.

Само преди дни Гани отново се показа в цялата си прелест, позирайки в класически Мустанг.

 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 

Обещала съм си, че всяка година ще изпълнявам по една своя мечта. Когато видях Фриз, си казах, че е време да тръгна отново на уроци по езда. Илиян умря от смях, защото се сети как слагам екипировката, а под нея пак съм се наконтила със секси бельо на @med.bulgaria???????? Пак да напомня: Мъже, красивото бельото не е само за събличане, а може да е много удобно. Имам повечето модели на @med.bulgaria и ги нося в ежедневието си, защото се чувствам едновременно комфортно и секси. Помислете за това, когато търсите перфектния подарък за жените си! ????????‍♀️Линк към модела от снимката оставям в стори.???? А вие как избирате бельото си?????

Публикация, споделена от DJULIANA GANI (@djuliana_gani) на

 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 

Неделя е! На къде ще се отправите в това прекрасно време? ❤️???? • #sundaygoals #sight #mustang #63 #americancar #bulgariangirl #happiness

Публикация, споделена от DJULIANA GANI (@djuliana_gani) на