Джулиана Гани свали всичките си дрехи, разкривайки задните си части.

Младата майка публикува толкова провокативна снимка в отговорът на фалшива новина по неин адрес. По-рано жълта медия опетни името й, споделяйки "нейни" голи снимки. Разбира се те се оказаха съвсем други.

„С тази снимка поздравявам всички дребни души, които в стремежа си да ме злепоставят не се сетиха да погледнат какви са татуировките на МОЯ гръб. Това показва нивото ви на интелигентност. Та с две думи изгубихте ценно време да изпращате чужди снимки, мислейки че на тях съм аз! Честито! Тази загуба на време също показва нивото ви на интелигентност! Ако пък толкова искате да намерите мои голи снимки ще ви насоча към списание Плейбой, където съм била на корица цели ТРИ пъти! Много здраве и другия път влагайте повече мисъл, че сега сигурно се потите от неудобство!“, пише Гани в Instagram.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 

С тази снимка поздравявам всички дребни души, които в стремежа си да ме злепоставят не се сетиха да погледнат какви са татуировките на МОЯ гръб. Това показва нивото ви на интелигентност. Та с две думи изгубихте ценно време да изпращате чужди снимки, мислейки че на тях съм аз! Честито! Тази загуба на време също показва нивото ви на интелигентност! Ако пък толкова искате да намерите мои голи снимки ще ви насоча към списание Плейбой, където съм била на корица цели ТРИ пъти! Много здраве и другия път влагайте повече мисъл, че сега сигурно се потите от неудобство! ????????‍♀️????????

Публикация, споделена от DJULIANA GANI (@djuliana_gani) на