Бившата "Мисис България" е първата жена ратай, след като продукцията смени местата на чорбаджии и сиромаси, и като такава върти домакинство в разграден двор без течаща вода и ток.

Екстремно тежките битови условия повишиха градуса на напрежението между нея и фермера на седмицата – бизнесмена Митко Калайджиев, който не пропуска шанса да полегне и да юрка съотборниците си между две дрямки време.

Маринова постави Калайджиев на мястото му в опита да й прехвърли изцяло хамалогията по подръжката на обора и доенето на кравите, след като другия ратай – патриотът Ивайло Шопски, отиде на дуел.

Повод за поредната порция огън и жупел по адрес на ленивия Митко бе българката с никарагуанска кръв Паулина Ванегас, която отказа да прекъсне процеса на пране, за да почисти двора. Силиконката, която си спечели прякора Жулиета на "Фермата" заради романса си с автомонтьора Краси Джунов, се оплака на Мариана, пише "Блиц".

 

"Много ме кефи тоя Митко! Мен да си ме видяла да седна тия три дни? Виж ми ръцете на какво приличат, след като съм на мивката по 24 часа", възмути се Маринова.

За пет седмици в риалитито тя спечели респекта на съотборниците си като спечели битка за фермер на седмицата на обезболяващи инжекции и изуми всички със сръчността си с теслата и шлайф машината.