Всички знаем, че в началото връзките са невероятни. Първите срещи, влюбването, началото на съвместен живот. Но нека си признаем, че в един момент осъзнаваме, че не всичко е като по филмите. Избрана група дами признаха какви са нещата, които ги ужасяват във връзките. Нека разгледаме кои са 15-те неща, които мъжете правят в леглото, а жените наистина мразят.

1. Когато легне в леглото без да е взел душ и да е измил зъбите си

Не трябва да бъдеш перфекционист, за да имаш претенции за това. Вземането на душ преди лягане си е неписан закон. Ако не си измиеш зъбите, просто недей да ме приближаваш.

2. Когато пропуска любовната игра

Вярно, че след определено време сексът във връзката става малко по-скучен. Но, скъпи кавалери, не забравяйте любовната игра, така възможно най-дълго ще успеете да задържите интереса на нежния пол до вас.

3. Когато издържа само минута

Сериозно, само минута?

4. Когато хърка и не те оставя да спиш

Мъжете винаги се дразнят, когато ги будиш. Но когато не те оставят да спиш, трябва да бъдат взети някакви мерки. Недоспиването води до изнервяне. Изнервянето до скандали. Да се чудим ли от къде после тръгват скандалите?

5. Когато свърши, преди аз да съм свършила

Егоизмът е честосрещано човешко качество. Но не води до нищо хубаво. Така че, скъпи мъже, никога не забравяйте да се погрижите за половинките си.

6. Когато продължава толкова дълго време, а единственото, което искам е да спя

Е, не винаги сексуалният екстаз е главната цел за вечерта. Понякога работата и ежедневието толкова те натоварват, че единственото, което искаш е просто да заспиш. Но никога не забравяй, че не си сама в леглото.

7. Когато взима цялата завивка, говори на сън и краката му миришат

Да делиш леглото с някой не винаги е лесна работа. Особено ако преживяването се окаже не само шумно, а и с някои други „дефекти“.

8. Провисналите боксерки

Любимото бельо на всеки мъж. Онези огромни, провиснали боксерки, които винаги успяват да убият всякакви любовни и сексуални фантазии.

9. Твърдата брада

Няма спор – и мъжете, и жените я харесват! Новата актуална мъжествена визия обаче, не е най-приятното нещо, което се докосва по чувствителни зони на  тялото.

10. Когато се опитва да свали бельото ми със зъби, но в реалността не е толкова секси, колкото по филмите

Във филмите всичко е нежно, красиво, възбуждащо. Не винаги и в нашето легло. В повечето случаи малките жестове се превръщат в огромни препятствия.

11. Когато опитва нови „интересни“ пози, които е видял в някой филм

Или иначе казано „Не правете това вкъщи“. Сексът е изкуство, но не всичко от него, и не за всеки.

12. Когато смята, че може да използва всякакви предмети

Всичко е направено за определени цели и с точно регламентиран начин на употреба. Ако искате да направите нещо ново и интересно, първо се консултирайте помежду си. Удоволствията за някои, са мъчения за други.

13. Kогатo oчаква да му сложа презерватива

Нека всеки поеме своите задължения. Да не забравяме, че това си е чисто мъжка работа.

14. Когато направи „секс физиономията“

Всеки прави странни физиономии в момент на екстаз. Жените имат умението да откриват щастието и в малките неща. Е, ето ни един добър повод да се засмеем.

15. Kогато мисли, че искам да бъда напляскана

За някои грубостите в леглото са голямо забавление. Мъжете обаче често се увличат и, както казват от играчка, става плачка. Силата на „напляскването“ понякога е такава, че убива цялото настроение, вместо да създаде повече такова.