"Президентът Радев е президент само на БСП. Той прояви неадекватни действия в условията на извънредно положение и не може бъде президент на всички българи", заяви един от протестиращите - Борислав Райчев пред Glas.bg.

"Румен Радев подлога на Корни", "Румен Радев не си обединител". Такива лозунги издигнаха протестиращите пред Президенството този следобед. 

"Този палатков лагер е символ на нашето несъгласие с действията на президента Румен Радев. Той постоянно насажда негативизъм и разединение в нацията. Вместо конструктивни предложения и призиви за обединение, ние слушаме постоянно мъмрене от негова страна. В крайна сметка целият свят е в икономическа криза. Всички заедно трябва да излезем от тази криза. Не можем да го направим нито с нови избори, нито с война от тази ситуация", смята представителят на недоволните пред Президентството. 

Полицията премести палатковия лагер срещу президента Румен Радев на тротоара срещу президентската институция. Униформените заявиха, че няма да равалят лагера, ако протестиращите спазват дистанция. 

Те изразяват недоволството си мирно и спазват отстояние един от друг. 

Граждани започнаха протест пред Президентството! СНИМКИ+ВИДЕО

Ето какво казаха гневните протестиращи срещу президента Радев ВИДЕО

Румен Радев подлога на Корни! СНИМКИ+ВИДЕО

Какво казаха още протестиращите - вижте във видеото на Glas.bg 

Очаквайте подробности! 

Ето какво казаха гневните протестиращи срещу президента Радев ВИДЕО