Днес кой видях да кара колело в центъра на София!

Това написа преди около час във Facebook Bobby Angeloff и поста снимка на президента Румен Радев, който напето върти педалите на велосипеда из София.

Кадърът моментално бе споделен от Калоян Методиев – шеф на кабинета на държавния глава и от съпругата му Десислава Радева.

Случайно или не, снимката се появява дни след поредния инцидент на НСО – катастрофата с председателя на Народното събрание Цвета Караянчева.

Вероятно и заради това стотиците, видели снимката на Радев на колелото се съмняват, че от службата за охрана са позволили на държавния глава да кара свободно колело из столичния център.

Потребителите настояват, че снимката е колаж, но пък в мрежата се появи и втори фотос на президента, на който също се твърди, че е от днес.

Daniela Tsanova: Ако това не е колаж, аз точно така си представям нашият държавен ръководител. А не да хвърля пари от прозореца на джипа.

Vania Hristova: Не е било тротинетка:)

Антон Венев: Взе ли му автограф?

Андрей Вълчев: Тц, тц, тц, пуста имиджова криза.

От "Дондуков" 2 обаче разсеяха всички съмнения и обявиха, че президентът Румен Радев от около седмица ходи на работа с колело.

Както е известно Румен Радев обича да спортува, а напоследък не му оставало време, затова измислил този начин да компенсира и да се раздвижва.