Позволете ми да благодаря на всички хора в София, които гласуваха и показаха, че в софия живеят свободни хора, които не се поддават на внушенията. Това заяви кандидатът за кмет на столицата Йорданка Фандъкова малко след края на изборния ден.

"Ще изчакаме окончателните резултати. Аз разбирам това, което хората ми казаха на тези избори. Те очакват работа, но очакват и промяна. Ангажиментите, които съм поела ще спазвам", допълни тя.

"Искам специално да благодаря на десните хора, които показаха в днешния ден, че не бягат от най-важните ценности за града. Ще проведа разговори за конкретните дейности и политики с тях. Предстои до месец да се внесе новия проект за бюджет за догодина. Ще търся подкрепата на колегите в СОС от ВМРО и ДБ", поясни Фандъкова.

"Аз вече обявих, че ще направя промени в структурата на упралвние на Общината. До приемането на бюджета ще представя проект за проемени, които ще са персонални такива в управлението".

И обясни, че с Борис Бонев със сигурност ще води разговори в рамките на Общинския съвет по сферите, в които имат съвпадения на възгледите.