Много енергия, детски смях и емоционален заряд - такъв беше детският спортен празник "СПОРТИАДА", организиран от ЗС "Ал. Стамболийски" и кандидата за кмет на район "Северен" Борис Вълев в парк "Рибница". На събитието присъстваха над 200 деца и техните родители.

В мероприятието бяха включени суперзвездите на спортна академия "Супер Старс", които превърнаха този съботен ден в един страхотен празник за всички присъстващи. Организаторите предложиха на децата спортни дисциплини, като Скачане с чувал и Щафета родител с дете. За момиченцата бяха организирани Арт работилници и художествен пленер.

В празника се включиха Маги от Зумба клуб Дансело и треньорите от спортен клуб Терес, които представиха много демонстрации по различни бойни изкуства. По време на събитието Борис Вълев и кандидатът за общински съветник Петър Петров раздадоха много награди на всички деца и техните родители.

Най-важните приоритети на районния кмет са да осигури качествен и щастлив живот на децата и младите хора. Това ще бъде и от първостепенно значение за следващите дейности за изграждане на нови детски площадки, облагородяване на междублоковите пространства и създаване на нови детски градини и ясли в район "Северен".

Подкрепете кандидата за кмет на район "Северен" Борис Вълев с номер 49 от интегралната бюлетина. Сега е времето!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!