Много лесно изграждаха днес футболистите на Верея своите бързи атаки в мача срещу Локомотив Пловдив. Играчите на сините с лекота преминаваха през халфовете и бранителите на смърфовете.

За това обаче си имаше причина. Проверка на PlovdivDerby.com показа, че цели 5 футболисти от стартовия състав на пловдивчани бяха застрашени да пропуснат дербито с Ботев Пловдив, което е в следващия кръг. С 8 картона висеше Томашевич (Той получи днес 9-и и ще пропусне следващите 2 мача на Локо Пд), а с по 4 бяха Езе, Банович, Посинкович и Умарбаев. Това предопредели плахото им поведение във фаза защита, а за Акрапович остават размислите, дали не трябваше да заложи на играчи срещу последния в класирането, които не висяха с картони и които със сигурност изгарят от желание да се докажат.

* Коментарите под тази статия не изразяват мнение и позиции на собтвениците на медията, както и на нейните автори. PlovdivDerby.com не носи отговорност за съдържанието на читателските коментари. Молим да се въздържате от обидни квалификации, заплахи, расова нетърпимост и т.н.