Днес на базата на Ботев Пд в Коматево имаше голям празник! На връх Деня на детето от клуба организираха страхотна церемония, с която отдадоха значимото на петте отбора, които спечелиха титлите в своите възрастови групи. Наборите 2003, 2005, 2007 и 2009 се появиха на централния терен пред родители и фенове, за да получат подаръци от РЕФАН и да получат аплодисменти от фенове и родители. Малко след това на терена се появиха шампионите в U17, които изписаха с фланелки "ШАМПИОНИ U17".

Собственикът на Ботев Пд Георги Самуилов поздрави всички юноши и треньори на клуба със съобщение, което бе обявено по време на церемонията.

"Г-н Самуилов е горд с всичките "жълто-черни" формации и постигнатите от тях успехи.

Благодетелят на Ботев пожелава още по-усърдна работа през следващия сезон и се надява, че с всяка следваща година ще виждаме все повече възпитаници на клубната академия в представителния отбор, както историята и традициите на нашия клуб повеляват.

И за финал нека не забравяме, че ботевското възпитание ни задължава, освен да даваме всичко от себе си на терена, да бъдем достойни и отговорни хора и извън него.", гласеше обръщението на бизнесмена, обявено от клуба на стадиона."

След като изиграха последния си мач от шампионския си сезон срещу Лудогорец, който завърши 1:1 представители на БФС връчиха ценния трофей на момчетата на Пепо Пенчев, който също след бурната радост получиха своите подаръци от РЕФАН България.

Вижте само Glas.bg много богата галерия от снимки и видео от празненствата!