Командированият в Бразилия помощник-треньор на Локомотив Пловдив Желимир Теркеш ще остане още поне 10 дни в Бело Оризонте, където не само се запознава с начина на работа на клуб като Крузейро, но има за цел да намери истинска голова машина, която да подсили атаката на тима.

„Тук е страхотно. Клубът разполага с две бази. На едната имат възможност да израстват децата от академията, на другата тренират само първия и втория отбор. Реално от първия ние няма как да вземем футболист, целта ни е ако можем да привлечем някой от втория. Трябва ни нападател, който да може да вкара повече от 20 гола на сезон. Искаме да привлечем младо момче на около 20 години, което, след като свикне с дисциплината в Европа, да може да донесе и добър приход на клуба от трансферна сума“, заяви Теркеш, който от вчера гледа срещите от тристранен турнир с аматьорски отбори, в които също търси попълнения за Локо.

„Аз ще препоръчам най-доброто, което видя на собственика. Естествено, съобразявам се и с финансовите реалности. От г-н Крушарски зависи дали ще вземем някой“, каза още помощникът на Бруно Акрапович.

* Коментарите под тази статия не изразяват мнение и позиции на собтвениците на медията, както и на нейните автори. PlovdivDerby.com не носи отговорност за съдържанието на читателските коментари. Молим да се въздържате от обидни квалификации, заплахи, расова нетърпимост и т.н.