„Очаквам добро представяне. Има си хора, които се занимават със селекцията, аз съм само от страната на булката. Целите са ясни – първата шестица или Купата, няма друго положение. Разделихме се с няколко футболисти, но това е съвсем нормално нещо.

На някои им свършват договорите, други поискаха по-дълги договори – като Везалов например, на когото бе предложен контракт за една година, но той отказа. Яко им дупе на играчите – това им казах в съблекалнята. За участието ни в Лига Европа бях сложен на пързалката и сега трябва да олекна с около 100 000 лева за това удоволствие.

Надявам се обаче да направим поне два мача тук в Пловдив, което ще възстанови част от загубите. Вече започнах да плащам. Тук нещата ще станат за първия мач в Лига Европа, който ще е в Пловдив. Евентуално, ако се паднем с Манчестър, ще изберем националния стадион. Но тук правим съоръжение със 7000 седящи места и ще е добре. Иначе Манчестър нямат никакъв шанс срещу нас. Помните какво направи навремето ЦСКА – и с Нотингам, и с Ливърпул, и с Аякс. Моята дъщеря е зачената на мача ЦСКА – Нотингам. Толкова сме непредвидими, че можем да ги шашнем във всеки един момент“.