Треньорска смяна в Локомотив не се задава. Поне до последния мач от есенния дял от първенството, в който черно-белите ще приемат Ботев (Враца). Двубоят е в събота от 15.00 часа на Лаута. Новината съобщи от Южна Америка президентът на железничарите Христо Крушарски.

Така той за пореден път опроверга плъзналите в понеделник вечер слухове за смяна на настоящия наставник Бруно Акрапович с Георги Иванов (Гонзо).

„Акрапович си остава треньор, омръзна ми да го повтарям. Не предвиждам смяна. Той е започнал една работа и трябва да си я свърши. Не сме загубили шансове за първата шестица. Има още доста мачове, всичко може да се случи. През зимата ще се подсилим и ще изглеждаме по по-добър начин.  Не зная кой измисли това с Гонзо. С него сме добри познати, но не сме преговаряли да поема Локомотив. Новина около треньорския пост при нас няма“, заяви от Бразилия за Марица Крушарски. Той бе в Белу Оризонте по покана на колегата си от Крузейро, който бе обявен на официална церемония за почетен гражданин на мегаполиса.

* Коментарите под тази статия не изразяват мнение и позиции на собтвениците на медията, както и на нейните автори. PlovdivDerby.com не носи отговорност за съдържанието на читателските коментари. Молим да се въздържате от обидни квалификации, заплахи, расова нетърпимост и т.н.