Георги Самуилов направи изявление днес, в което обяви, че освобождава Николай Киров, Асен Караславов и всички помощници на треньора, както и заяви най-отговорно, че стадионът ще започне да се строи до 01.09.2019-а г. Колежа ще носи името „Инса Арена“!
 

„Освобождавам Николай Киров и екипа му заради 2-те нулеви години! Киров ми заяви, че играчите се притеснили от публиката. Това за мен е абсурдно! Той и щабът му донесоха много на Ботев Пд, но се га е време да се разделим. Това е моето решение като собственик.

Стадионът ще започне да се строи до 01.09.2019-а г. Гарантирам го това! Той ще се казва Инса Арена! Да, може да го почнем и по-рано, но давам крайната дата за старт на строителството. Имате моята дума, че стадиона ще се построи! Има процеси, които не искам да коментирам, които трябва да се случат, за да почне строителството!

За мен е гнусно емблеми на клуба като Неделев и Вутов да бъдат обвиняване в това, че да продали или дали финала! Неприемливо е! Имаше футболисти, които също не се изказаха много ласкаво за треньорското ръководството. Новият треньор ще стане ясен след няколко дни!“