Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович даде пресконференция веднага след първата тренировка днес малко преди обед.

„Почивката за футболистите беше много къса, но и хубава, заради спечелването на Купата. По селекцията все още се работи и тя не е завършена. Напуснаха ни качествени играчи. Правя всичко възможно да намеря футболисти. Мисля и се надява, че няма да има още напускащи. Жал ме е за тези, които ни напуснаха. Буна има шанс да остане. Ако всяка година се налага да правим нов отбор, трудно ще се постигнат резултати.

Изненадан съм, че много отбори ходят в чужбина да се подготвят, когато тук в България има толкова хубави планини. Имаме три контроли, търсим и четвърти.

За Лига Европа си пожелавам да сглобим силен отбор, стадиона да е пълен и да ни се падне противник, който да имаме сили да победим. Няма да е лесно!

За да постигнем целите, които Христо Крушарски е казал, трябва да имам всички играчи в брой. Ако ми липсват 5-6 титуляри, не знам дали това може да стане. Не искам да казвам нищо негативно. Нямаме още официален трансфер.“