Старши-треньорът на Ботев Пловдив Николай Киров – Белия е хвърлил око на вратар от Ботев Враца, научи PlovdivDerby.com. Става въпрос за 28-годишният Николай Баков, който миналия сезон игра в Полша, но тима му Рух (Хожов) изпадна. През септември Банков премина в Ботев Враца, но не успя да се пребори за титулярно място.

Банков е играл в България за отборите на Спартак (Варна), Миньор (Перник), Хасково, Пирин (Благоевград), Добруджа и Локомотив (ГО).

Както вече ви информирахме младият страж на Ботев Пловдив Мартин Димитров е пред преотстъпване в Царско село. Димитров иска да играе по-редовно, но при изявите на Кайчер под рамката, такава възможност не му се отваря. За целта Димитров ще преподпише за още 1 година с канарчетата, след което ще поеме към втородивизионния тим, където ще е съотборник с Йордан Минев. Жълто-черните искат да се разделят с Иван Чворович. Развитието по привличането на Банков и раздялата с Чворович е от голямо значение за крайното решение на канарчетата, дали да преотстъпят Китаеца.

* Коментарите под тази статия не изразяват мнение и позиции на собтвениците на медията, както и на нейните автори. PlovdivDerby.com не носи отговорност за съдържанието на читателските коментари. Молим да се въздържате от обидни квалификации, заплахи, расова нетърпимост и т.н.