Българи твърдят, че именит клуб от Англия проявява сериозен интерес към Кристиян Димитров. Канарчетата са решили да изслушат предложението и от 2 дни нашенците са официални гости на Ботев Пловдив. Как обаче вървят преговорите и дали интереса е сериозен, за момента не можем да ви разкрием, тъй като не разполагаме с такава информация! Двупосочни са и информациите, кой е отборът от Острова. Според едни наши източници ставало въпрос за Астън Вила (Чемпиъншип), според други за Уест Хям (Висша лига).

Както е известно Левски проявява сериозен интерес към бранителя. PlovdivDerby.com обаче вече ви информира, че от Ботев Пд са поставили непосилна за българските стандарти цена на Димитров, а и желанието, както на клуба, така и на играча било, да се работи за трансфер в чужбина. Футболистът не бързал и бил съгласен да остане в Ботев Пд още 1 година, ако това лято не дойде подходяща за него оферта от друга държава.

Собственикът на канарчетата Георги Самуилов преди около месец на среща с новото ръководство на Сдружението е разкрил пред тях, че запитвания за Кристиян има от Белгия и Франция, научи още PlovdivDerby.com. Бизнесменът е споделил това с тях, след като е бил попитан, дали отбора от изминалия сезон ще бъде запазен.