Треньорът на Локомотив Бруно Акрапович направи доста интересно изказване преди утрешното пловдивско дерби срещу Ботев. Наставникът бе попитан дали не се притеснява от играта на своя тим в последния мач срещу Верея:

„Супер сме! Оставили сме достатъчно за дербито с Ботев! Хубавото от мача с Верея е, че видях как моите момчета се движиха много повече, а след двубоя никой от тях не бе изморен. Мисля, че физически нямаме никакъв проблем. Освен това в състава се връщат Димитър Везалов и Анте Аралица и ще имаме повече опции. При Бирсент Карагарен просто му липсва гол, малко повече прецизност в завършващия удар. Аз обаче не се притеснявам, а и той не трябва да се притеснява. Въпрос на време е да вкара! Защо това да не стане точно срещу Ботев“, заяви босненският специалист пред „Меридиан мач“.

* Коментарите под тази статия не изразяват мнение и позиции на собтвениците на медията, както и на нейните автори. PlovdivDerby.com не носи отговорност за съдържанието на читателските коментари. Молим да се въздържате от обидни квалификации, заплахи, расова нетърпимост и т.н.