Ръководството на Левски е готово да влезе в битка с Лудогорец за подписа на Серкан Юсеин от Ботев (Пд). „Сините“ правиха сондажи за привличането на бившия младежкия национал още през лятото, а сега са готови да изпратят и писмена оферта до Коматево.

Серкан Юсеин обаче минава за любимец на треньора на Лудогорец Антони Здравков, който му беше наставник в националния тим до 21 години.

„Не виждам защо темата Серкан трябва да се преекспонира. Имаме 3-4 оферти за него, но няма как да разкрием имената на клубовете, с които контактуваме. Ясно е, че едното предложение е от Ботев, който иска да го задържи. Той няма договор с Лудогорец! Друго няма какво да ви кажа“, коментира пред „Меридиан мач“ агентът на халфа Милен Георгиев.

* Коментарите под тази статия не изразяват мнение и позиции на собтвениците на медията, както и на нейните автори. PlovdivDerby.com не носи отговорност за съдържанието на читателските коментари. Молим да се въздържате от обидни квалификации, заплахи, расова нетърпимост и т.н.