снимка: Пловдивски новини

Вратарят на Нефтохимик Ферди Мюмюнов изказа своята позиция за случилото се в събота в Куклен:

„Много неприятна ситуация, в момента съм в болницата. Преди малко излязох от упойка след операцията. Носът ми е счупен“, каза Ферди Мюмюнов пред Блиц.

„Четох, че съм пребил възрастен човек, но истината е съвсем друга. Бяха групичка фенове, в която беше и въпросният господин, който счупи носа ми. Той ме нападна в гръб и ме удари в лицето. Получих фрактура на носа и сега лежа в болница след операция. Цялата ситуация започна още в началото на мача – бях обиждан по всевъзможни начини, а родителите ми бяха свидетели на всичко това. Обидните и грозни обръщения на тази групичка фенове не ми направиха впечатление до момента, в който видях, че нападат и родителите ми! Всеки нормален и обичащ родителите си човек би реагирал по този начин, по който и аз, а именно да защити семейството си. Наслушал съм се на псувни по футболните терени, но това, което се случи в Куклен – да атакуват родителите ми, е недопустимо!“, разказа огорченият футболист.

„Реакцията ми беше просто да защитя семейството ми. В тази ситуация потърпевши сме ние, но не съм обелил и една дума за това, въпреки че съм със счупен нос и пукната устна – от младия фен, който ме нападна в гръб“, добави Ферди Мюмюнов.