Бъдещото ново попълнение на Ботев Пловдив Антонио Вутов може да попадне в групата на канарчетата още за мача с Локо Пд, научи PlovdivDerby.com. Самият футболист е разкрил това пред свои близки! Вутов щял да направи всичко възможно още утре да се присъедини към последната тренировка на жълто-черните и ако Николай Киров прецени да го вкара в групата на канарчетата за мача и евентуално, ако се наложи, да запише няколко минути като резерва.

Междувременно PlovdivDerby.com научи, че през цялото време на преговорите с Ботев Пловдив Вутов е разговарял с Берое, които също са имали огромно желание да го имат в състава си. В крайна сметка Антонио е предпочел офертата на пловдивчани, разкриват наши източници.

„Радвам се, че пак ще играя в Ботев с Тодор Неделев и другите момчета. С повечето от тях се познавам от предишния ми престой. Тук се чувствам добре, в Пловдив с роди детето ми“, заяви Вутов пред „Дарик“, потвърждавайки трансфера си при канарчетата, за който ви инфoрмирахме първи в PlovdivDerby.com>>>