Нероятно сте забелязали, че хората с еднакви имена често имат общи черти – това не е съвпадение! Речникът със значенията на имената обяснява в детайли плюсовете и минусите на характера на хората, които носят дадено име. На тази база съставихме списък с мъжките имена, които правят мъжете най-верни и отдадени. Вижте кои са те!

1. Ангел

Ангел е перфектният съпруг и идеалният баща! Обича с цялото си сърце, отдава се на семейството си и не е склонен на предателство. Типичен традиционалист е, но половинката му може да се наслади на стабилност и сигурност. Малко е краен с външните хора, но тези, които обича го знаят много добре – той им го демонстрира непрекъснато.

2. Цветан

Всеки Цветан е верен мъж, на когото може да се разчита на 100%. Той е постоянен в чувствата си и моралът му няма да му позволи дори „невинен“ флирт с друга. Партньорката му може да спи спокойно – той е извънредно честен.

3. Дамян

Дамян е верен, но и много ревнив. Тъй като лоялността е най-важното нещо за него, е възможно да бъде доста мнителен. Ако не му давате поводи за тревоги, той ще е спокоен и връзката ви ще се радва на изключителна стабилност.

4. Мартин

Почти всеки Мартин преживява много приключения на младини. Близките му по това време може и да не вярват, че той ще се кротне, но това ще се случи, когато срещне правилната половинка. Тогава той става верен и отдаден партньор, дори и понякога да си позволява да флиртува с други.

5. Ивайло

Ивайло е стабилен и уверен във всяка сфера на живота – в това число и любовта. Той цени традицията и полигамията не е за него! Той винаги ще бъде отдаден и верен на една жена. Мил и грижовен е и ще бъде до вас дори и когато вие не сте готови да отвърнете със същото.

6. Любомир

Любомир е типичен семеен мъж. Той изпитва уважение към правилата и не би предал жената до себе си. Отговорен е и стабилен емоционално и е невероятно да го познавате. Изпитва страх да не сбърка във връзката и затова ще положи изключително старание да остане за дълго в живота ви.

7. Михаил

Михаил често сменя настроенията си, но можете да бъдете сигурни в неговата вярност. Той не толерира предателството и силсно го заклеймява. За него най-сериозният белег на мъжественост е лоялността. Дори и понякога животът с него да е труден, той никога няма да ви изневери.

8. Даниел

Когато Даниел ви се врече във вярност, той няма да отстъпи от думата си. Поема пълната отговорност за думите и делата си. Подхожда изключително отдадено към бащинската роля. Ако разбере за изневяра, никога не би простил. Той е изключителен партньор, както и много добър и верен приятел.