„Фолскваген Поло“ е автомобилът, който се преобърна вчера по таван край Варна, пише БЛИЦ. Зад волана му седял 35-годишен варненец, който изгубил контрол над автомобила, той се блъснал в друга кола и се преобърнал по таван.
 
Тежката катастрофа стана около 18 вчера преди село Приселци и по чудо при инцидента няма сериозно пострадали. В полото освен 35-годишният шофьор, в посока Варна, са пътували и 61-годишна жена, както и 5-годишно дете. То по чудо се е разминало без наранявания при мелето. Възрастната жена е с контузия на дясно рамо и десен лакът.
 
По данни на варненската полиция, водачът на полото е самокатастрофирал като по време на движението изгубил контрол на фолксвагена, частично излязъл извън пътното платно и се преобърнал по таван. Колата блъснала друг автомобил – „Фолксваген Венто“ като за щастие пътуващите в него не са пострадали.
 
Според катаджии по всяка вероятност шофьорът на полото е предприел изпреварване на колоната автомобили, което по думите им е твърде неразумно предвид сложността на участъка на пътя, където редовно се случват катастрофи с фатален изход.