Момичето на снимката се казва Андреа и е на 19-години. Тя е германка и вече е мъртва. Младата майка на две деца се удави в река.

Преди седмица минувачи откриха случайно трупа на Андреа в река Узер и съобщиха това на полицията. Когато специалистите извадиха тялото, веднага стана ясно, че момичето е убито. Към Андреа бе вързана бетонна плоча, а ръцете й бяха вързани зад гърба. Аутопсия разкри, че момичето е било все още живо, когато е хвърлено във водата.

Братът на Андреа, 21-годишният Грегор, каза, че за последно е разговарял с Андреа по телефона на 23 март, тогава тя казала, че при нея всичко е добре. Три дни по-късно Грегор получава обаждане и е информиран, че трябва да идентифицира тялото на сестра си.

Андреа имала труден живот. Когато била малка, майка й влиза в затвора, а детството на момичето преминава в сиропиталища, пише bild.de. През 2018 г. бащата на момичето починал от рак на кръвта и децата й (едното е на две години, другото - на три) били прехвърлени в приемно семейство. Андреа се занимавала с проституция, употребявала наркотици.

Полицията активно търси убиеца на момичето, бившето й гадже е в списъка на заподозрените. Грегор твърди, че Андреа е станала проститутка именно заради бившия си любовник.

Превод: Glas.bg

Снимка: Marcus Prell