Полицаи нахлуха в офиса на Българския футболен съюз. По информация на TrafficNews предстоят и арести.

Сградата е блокирана от униформени, а от вътре се изнасят документи. Според предварителна информация акцията е заради сигнали за корумпирани футболни рефери.

Новината идва след снощния скандален мач между футболните отбори на Англия и Българя. Срамната загуба на страната ни беше съпътствана с расистки подвиквания и непристойно поведение от страна на улстрасите.

Днес името на България присъства активно и в международния печат, а отзвукът след мача е огромен.

Случилото се снощи доведе и до оставката на Борислав Михайлов. По-рано днес премиерът Бойко Борисов призова президента на БФС да слезе от поста си, но първоначално той отказа.

По-рано днес министърът на спорта Красен Кралев след разговор с премиера Бойко Борисов обяви, че правителството преустановява всякакви отношения с Българския футболен съюз (БФС) до подаване на оставка на председателя Борислав Михайлов.

По-късно Михайлов сам обяви новината, че сдава поста.

Решението на правителството е в резултат на позорната загуба на България от Англия с 0:6 в понеделник на стадион “Васил Левски” и поведението на публиката.

Националният отбор на България в понеделник записа най-тежката домакинска загуба в цялата ни футболна история, а двубоят на два пъти бе прекъснат и заради расистки прояви по трибуните.

Очаквайте подробности.