Не признава и не съжалява! В съдебната зала тази вечер Кристиан Николов не каза, че съжалява за катастрофата, предизвикана от него, в която почина Милен Цветков. Нито призна за нея. Обвиняемият просто поиска да продължи образованието си и помоли за по-лека мярка: “Умолявам съда за разглеждане на по-лека мярка, тъй като няма да се укрия. Моля да ми бъде дадена възможност да продължа образованието си“.

След катастрофата Кристиян Николов написал декларация, че отказва да участва в разпознаване на живо, както и да даде сравнителен биологичен материал, това стана ясно от думите на съдия Мина Мумджиева, предаде репортер на Glas.bg.

Адвокатът на обвиняемия допълни, че не е ясно дали катастрофата е причинила смъртта на Милен Цветков, или неадекватните действия на очевидците, които извадили пострадалия от автомобила и му помогнали да се придвижи до тротоара.

Приятелката на Кристиан - Симона Цанкова, и депутатският син – Георги Иванов, са отказали да дадат показания. Не са посочили обаче, че не Кристиан е шофирал в момента на инцидента, което твърдеше неговата защита на днешното заседание. Адвокат Таков постави под съмнение кой е шофирал джипа, причинил катастрофата. Според него водачът на автомобила е описан като младеж с къса коса и набола брада, което описва голяма част от мъжете в близка възраст до тази на обвиняемия.

Убиецът на Милен Цветков не иска в ареста, иска да учи! Пък и... той ли е шофирал?

Манипулирани ли са видеоклиповете от катастрофата с Милен Цветков?

Прокуратурата реши какво ще прави с убиеца на Милен Цветков

Оставиха Кристиан Николов в ареста!