Надежда, една от тризначките, които се прочуха с участието си в Big Brother у нас, е била арестувана в английския град Кингстън заради нападение на полицай. 

Новината съобщи самата тя с пост в социалните мрежи.

След множество перипетии у нас, включително и съдебни дела, те отидоха да търсят щастието на Острова.

Надежда е останала без надежда и призовава от поста си премиера Бойко Борисов да й помогне заради ареста, тъй като консулът Николай Иванчев не предприел нищо.

Тя написа (без редакторска намеса):

Към кого да се обърна живея в UK Кингстън полиция ме арестува и твърди че съм ги удряла. Нищо не разбирам помолих да се обадят на посолството но не ми помогнаха и аз отидох на крака в посолството на България но консула Николай Иванчев вървейки ни каза (ето ти това вестниче и се оправяй) Моля Примиера на нашата държава да ни помогне Бойко Борисов!

Коментарите под поста й не секват, приятел на Надежда вдъхва кураж: "Ясно е, че не сте направили абсолютно нищо! Иначе Николай отдавна щеше да е разрешил случая".

Добри Стоянов отсича: Ясно е, че не сте направили абсолютно нищо! Асно е също, че ако бе дъщерята на някой депутат, до сега въпросният Николай, отдавна щеше да е разрешил случая! Само че, понеже става дума за тризначките, и за една от тях, ии оправяй се! Жалки сте, драги псевдо-консули! Душички милички, толкова много ви обичкааам!!

Към поста й не липсват и критични коментари: "Вие би трябвало първо да се научите да се държите като хората възпитано, нормално след като живеете в Англия и тогава да дрънкате глупости!"