Столичанин беше нападнат и ограбен от тумба хулигани пред хотел “Рила”. 34-годишният мъж е бил пребит около 7.00 сутринта в неделя, съобщават от TrafficNews.

Иван Петров е бил нападнат в гръб. Бил повален с няколко удара на земята, след което нападателите продължили да го ритат и удрят. Побойниците му прибрали чантата с документи и сумата от 100 лева.

Вътре била и банковата карта на пострадалия, от която по-късно Петров установил, че липсват 746 лева. Той успял да запомни как изглеждат само двама от биячите. Те били видимо непъпълнолетни.

Вероятно останалите съучастници в нападението също са били тийнейджъри. Полицията издирва по описанието на Петров видяните от него апаши.

Още един 60-годишен мъж е бил пребит и ограбен в събота вечерта в столицата. Петър Бъчваров чакал на спирката на бул. „Данаил Николаев“, когато неизвестни лица го нападнали. След като го пребили и те откраднали от него елек и мобилен телефон. Мъжът е откаран в болница, без опасност за живота. Има счупени две ребра и контузия на главата.