Двата разложени трупа до езерото на софийското село Негован, съобщи TrafficNews.bg, са с прострелни рани в главата. След това телата са били разчленени и изхвърлени в бидони и найлонови торби.  Според разследващите жертвите са мъж и жена, но все още не е ясно на колко години са и преди колко време са били убити. Намерени са и остатъци от дамско бельо. 
 
Най-вероятно обаче двойното убийство е извършено преди много време, защото труповете са в напреднал стадий на разлагане. Все още в района има водолази и екипи на полицията, които търсят следи от още тела.
 
Вчера около 18 часа рибар подал сигнал на спешния телефон 112, че е намерил череп в района на водоема в Негован. Пристигналите на място екипи на СДВР установили, че черепът е човешки и се заели да търсят останалата част от тялото. Така попаднали на частите от разфасования труп, които били завити в найлони и натъпкани в бидони. 
 
По-късно разследващите намерили и второто тяло на метри от първия.  Най-вероятно жертвите са убити другаде и телата са им били докарани и изхвърлени край Негован.

Столичната полиция преглежда профилите на безследно изчезналите хора , за да установи дали откритите тела не съвпадат с някои от тях. Предстоят и съдебно-медицински експертизи. Ще бъдат разпитвани и живеещи в района хора.

Образувано е досъдебно производство по случая.