На страшна гледка се натъкнаха полицаи в немския град Манчинг (Бавария). Те открили трупове на две деца - на 10 месеца и три години, в кола на паркинга на офис сграда.

В петък мъж станал свидетел на това как 38-годишна жена пада от петия етаж на офис сградата. Веднага извикал спасители и полицаи. Сериозно ранена, жената е откарана в болницата със спасителен хеликоптер. През нощта обаче умира от тежките рани.

Именно в колата на жената органите на реда открили двете мъртви деца. Говорител на полицията заяви, че момичетата са убити. В купето откриха вероятното оръжие на убийството - нож.

Оказа се, че жената е в отпуск по майчинство и по това време не е трябвало да е в офис сградата. Но тъй като работела там, тя имала достъп до сградата на компанията.

Известно е, че жената е омъжена, по време на инцидента е живяла със съпруга си. Сега му се оказва психологическа помощ. Съобщава се, че семейството живее в района на Нойбург-Шробенхаузен.

В понеделник, 24 февруари, ще бъде извършена аутопсия и на трите трупа. Прокуратурата и криминалната полиция вече разследват трагедията.