Столичен шофьор е наръган след скандал за отнето предимство на пътя. Кървавата сцена се е разиграла на булевард "Царица Йоанна", близо до тунела към "Люлин", който в момента е затворен заради инцидента, видя репортер на TrafficNews. Според очевидци лека кола засякла микробус, което за малко не е довело до катастрофа. 

Възмутеният водач на буса, който бил с табела за частен училищен превоз, излязъл да търси сметка от шофьора на леката кола. 

Последвала словесен скандал, но в един момент виновникът за инцидента ударил с глава водача на буса, а после извадил и нож. Мелето се разиграло пред погледите на две деца, които били в буса. При опит да се защити шофьорът на буса бил намушкан в ръката.  Сигналът за инцидента е подаден на телефон 112 в 14,21 часа, а две минути по-късно на място е пристигнала линейка. Тя е откарала пострадалия мъж, който е на 45 години, в "Пирогов". 

"Има порезна рана в областта на китката, която е предизвикала голямо кръвотечение", обясниха от Спешна помощ. По-късно на пострадалия мъж му е била направена операция.  

47-годишният шофьор на леката кола, използвал ножа в сбиването, е задържан от полицията.