Нубар Али Мохамед – това е името на сириеца, изнасилил 18-годишно момиче в София.

Той е на 44 години, лежал е 2 пъти в затвора за изнасилвания. Отказано му е убежище у нас, а в момента е в изпитателен срок на предишната си присъда.

Мохамед пребивава в България от 2010 година. През 2012 година за първи път е хванат да насилва жени у нас.

Тогава на 3 януари той придърпал столичанка в подлез, ударил я е няколко пъти и я изнасилил. Към онзи момент не бил открит като извършител на престъплението.

13 дни по-късно ограбил магазин в София. Минути след грабежа изнасилил втора жена. След няколко дни го заловили и мъжът получил 2 присъди с общ размер от 5 години.

Нубар бил пуснат на свобода предсрочно на 29 юли 2017 година. От неговата присъда му оставали 4 месеца и 24 дни. Той и в момента е в изпитателен срок на условно предсрочно освобождаване.

Сега е задържан за 72 часа и ако бъде признат за виновен, Нубар може да получи до 15 години затвор. Към присъдата ще бъдат добавени и 4-те месеца и 24 дни от предсрочното му освобождаване.

Припомняме, че 44-годишният сирийски гражданин е насилил и пребил 18-годишно момиче в столичния кв. "Свобода", преди четири дни. Той й нанесъл удари по тялото и главата, като й причинил частични отчупвания на два зъба, кръвонасядания и др. След това насилил девойката.

Гнусна гавра: Сириец преби зверски и изнасили 18-годишна в София