Кървава любовна драма се е разиграла днес преди обед в пловдивското село Ръжево. 51-годишният Богоя Богоев, който преди време имал любовна връзка с 55-годишната Виолета, решил да убие нея и настоящия и приятел.

Богоя, когото местните наричат Бочката, се напил солидно, пресрещнал бившата си изгора на улицата, извадил голям нож и започнал да я ръга където свари. Виолета има сериозни наранявания в областта на шията, в лицето и гърба.

В момента на кървавата драма се намесил Лазар, с когото жената имала връзка. Опитвайки се да ги разтърве, Лазар получил от опонента си няколко прободни рани в двата крака. Той е зашит, в болница е. 

Росица е настанена също в здравно заведение, в много тежко състояние, с опасност за живота. Всеки момент ще й бъде направена животоспасяваща операция, лекарите се молят тя да оцелее.

Свидетели на ужаса в Ръжево веднага подали сигнал, на място пристигнали полиция от РУ Хисаря и представители на Окръжна прокуратура Пловдив. Богоя е арестуван. Дой е бил много пиян, дрегерът е отчел над два промила алкохол в кръвта на ревнивеца, пише "Блиц".

Местните разказаха, че страдал от епилепсия. Кметът на селото постоянно му купувал лекарства. Докато не пиел, Богоя се държал нормално, бил спрял да пие, но отскоро пак започнал. Тогава ставало страшно.

Преди години нападнал и пребил възрастен човек, имало и друг стар случай на агресия. Богоя не е семеен, Виолета също. Жената има две дъщери.

В момента по-малката е с майка си. В Ръжево са потресени от кървавата трагедия и се молят Росица да оживее.