15-годишно момиче е изпаднало в безсъзнание, след като било ритнато в стомаха от 14-годишен ученик при разправия и бой между 4 деца в град Лозница, Разградско.

Сблъсъкът между учениците е станал към 7,30 часа в четвъртък в гимназия в града. 15-годишната и 17-годишната й сестра били в класна стая в изчакване да започнат учебните часове. Там влезли и две 14-годишни момчета, които искали да играят карти. Казали на момичетата да излязат от стаята. Сестрите обаче отказали да се подчинят на двамата новодошли, при което започнал скандал и момчетата налетели да бият момичетата. По-малката сестра била ритната в стомаха и паднала на пода, удряйки си главата. Кака й хукнала по коридора да търси помощ. Учителка опитала да свести припадналото момиче, което останало в безсъзнание до идването на линейката.

Детето е откарано в болницата в Разград. След прегледи и оказване на медицинска помощ е освободено да се възстановява в домашни условия.

Междувременно е алармирана и полицията. Дознател и инспектор от Детска педагогическа стая са разпитали непълнолетните участници в инцидента. Образувано е бързо производство за нанасяне на средна телесна повреда, съобщиха от полицията в Разград.

Това е втори случай на детска агресия в Разградско тези дни, след като 13-годишен бил брутално 17-годишно момиче с умствена изостаналост в парк в Кубрат, а негов приятел снимал с телефон и насърчавал побойника.

Потресаващо ВИДЕО 18+! Момче бие, псува и рита момиче! Приятел го надъхва и... снима