Скандал между майка и дъщеря завърши с убийство, в столичния квартал „Сухата Река“. 67-годишната Емилия умъртвила 44-годишната си дъщеря – Цветелина. Сигнал за инцидента е подаден на телефон 112 около 16.30ч. на 28 юни. До фаталния инцидент се стигнало, следа като дъщерята нападнала с нощ майка си.

Пристигналите полицейски екипи установили, че възрастната жена имала прорезни рани по дланите, а дъщеря и била с прободна рана в областта на корема.

Екип на спешна медицинска помощ констатирал смъртта на дъщерята. Пред органите нареда майката заявила, че дъщеря и я нападнала с кухненски нож и при спречкването се самонаръгала.

Жената е задържана, извършен е оглед на местопрестъплението и са иззети веществени доказателства. Изясняват се причините за настъпилата смърт.

Съседи разказали, че от известно време младата жена започнала да злоупотребява с алкохола. Тормозела и възрастната си майка.

Под ръководството на Софийска градска прокуратура се води разследване по образувано досъдебно производство за извършено престъпление по чл. 118 от НК – убийство.

От полицията уточниха, че загиналата жена е 44-годишната дъщеря, а не майката, каквато беше първата информация.

Дъщеря уби майка си в столицата - не може да си спомни!