Млада майка с любов държи дъщеря си на ръце, момиченцето искрено се усмихва на камерата. Това малко съкровище още не знае, че ще оцелее по чудо...

19-годишната Сара от Росток, Германия, проговори за най-лошата нощ в живота си, която можеше да приключи със смъртта на 10-месечната й дъщеря Лиза. 6 месеца след инцидента жената се осмели да разкаже какво наистина се е случило онази нощ.

Драмата се случила в края на юли, тогава Лиза била само на три месеца. Сара щяла да слага детето в леглото, когато изведнъж на вратата се появил вторият й баща.

„Той започна да крещи, погълна някакви хапчета и след това каза, че иска да ни убие“, спомня си Сара.

Младата майка изтичала на балкона с бебето си, 40-годишният мъж ги последвал.

„Той изтръгна Лиза от ръцете ми“, казва жената. Чух полицията пред вратата и започнах да крещя за помощ. Изведоха ме от апартамента."

Униформените се опитали да успокоят мъжа, но той започнал да заплашва, че ще изхвърли бебето от балкона, пише bild.de. После влязъл в кухнята, взел нож и пробол коремчето на бебето.

Снимка: bild.de

Хвърлил кървящата Лиза, мъжът отново отишъл на балкона и скочил от него. Всички опити за спасяването му били неуспешни. Служителите на реда не моглш да го задържат и той паднал. Нараняванията му били несъвместими с живота.

„Служителите напуснаха къщата с детето ми. Беше цялото в кръв, не издаваше никакъв звук”, казва Сара. Реанимация, пет часа в операционната. Раните на Лиза бяха много сериозни - пострадали бяха белите дробове, стомахът и черепът на детето."

Сега малката Лиза е напълно здрава и за щастие няма да помни онази страшна нощ.

 Превод: Glas.bg