Полицията задържа жена в Берлин, заподозряна в сексуално насилие над непълнолетната си дъщеря и заснемане на серия от епизоди на малтретирането на момичето.

Според полицията, майката раязвращавала сексуално 12-годишната си дъщеря, а след това предавала заснетия видеоклип на трети лица. Стана ясно, че по следите на 47-годишната германка по време на разследвания са успели да влязат служителите на реда в Австрия.

Прокуратурата съобщи, че в апартамента веднага е претърсена жената, след което е арестувана. По време на задържането германката е била в Берлин. Разследващите все още изучават иззетите видеоклипове.

Към днешна дата 12-годишната дъщеря на заподозряната се счита за единствената жертва на насилие, тъй като все още няма доказателства, че 47-годишната жена е използвала други деца за сексуални цели, предаде t-online.de. Момичето е взето от майка си, сега е под грижите на местната служба за закрила на детето.

Както стана известно, скоро след ареста жената е освободена. Искането за оставане на германката в ареста не е изпълнено, тъй като полицията решила, че няма да опасност да се скрие или повторно да извърши престъплението.