Издирваната от месеци 30-годишна Антония Венциславова е била убита и насечена на парчета от мъжа, с когото живеела.

Това стана известно, след като вчера бяха открити тленните останки на жената в землището на радомирското село Копаница.

Убита, разчленена и заровена. Откриха ли изчезналата Антония?

Убитата е идентифицирана, но все още не е готова ДНК експертизата, която с категоричност да потвърди, че тялото е на Антония.

От Окръжната прокуратура в Перник съобщиха, че разчлененият труп е намерен до куфар с... коса.

Куфар с коса до разчленения труп на жена в Радомирско

По случая е заподозрян нейният любовник Любомир Л., който след изчезването й е заминал за чужбина. До момента разследването е водено за отвличане на младата жена.

Към момента няма повдигнати обвинения нито задочно към Любомир, нито към баща му, за когото се смята, че е помагал на сина си да бъде скрито тялото на убитата.

По непотвърдена информация именно бащата е разказал на криминалистите, че Любомир му е признал, че е удушил Антония и го помолил за помощ – да заличат следите от зверското престъпление.

Според негови познати Любомир бил тих и спокоен, не е известно да е проявявал агресия.

А близките на Антония разказват, че за последно са я видели на Ивановден. Тогава им казала, че отива за няколко дни в Радомир при Любомир.

Според майката на 30-годишната жена, понякога двамата използвали наркотици, не рядко се стигало и до агресия.

"Имаше белег на челото и е споделила пред снаха ми, че е от Любо и ако не е била майка му, е щяло да стане много по-лошо", разказва пред Нова тв майката на Антония – Нели Стойнева.

Според нея е подавана и молба за ограничителна заповед. След седмица обаче се обадили на Антония и тя разбрала, че това значело никога повече да не вижда Любо и не се съгласила.

4 дни след изчезването й Любо заминал за чужбина. Разследващите коментират, че първо е бил в Германия, Австрия, а сега се намира в Италия. От тогава до днес семейството на изчезналата жена не може да се свърже с него.