Намерената застреляна в кола София Станка Марангозова е дъщеря на д-р Кънчо Марангозов, бивш директор на бургаската болница и депутат от БСП в 38-ото Народно събрание.

Той бе емблематична фигура на левицата в морския град и почина след продължително боледуване на 71-годишна възраст през 2015 г.

Припомняме ви, че Марангозова бе намерена снощи в София, застреляна в колата си, докато говорела по телефона. Убиецът хвърлил в колата й бяла роза.

Стрелбата е открита в 20:53 часа пред блок 18 в столичния квартал "Младост" 1.

Станка Марангозова е застреляната в "Младост", замесени са милиони!
Жената е открита от мъжа, с когото живеела на съпружески начала. Марангьозова лежала на предната седалка на автомобила с огнестрелна рана в главата.

Станка е обвинена от Тамида, че от януари 2008 г. до октомври 2011 г. е източила сумата от 65 536 705,98 лв., сочи обвинителният акт срещу нея.

Той е внесен от Софийската градска прокуратура. В началото на ноември 2011 г. тя е арестувана от ДАНС за пране на пари.

Малко по-късно в телевизионен ефир обвинява сина на бившата социална министърка Емилия Масларова, че я е измамил.

Обвиненията й изглежда са безпочвени, тъй като не водят до обвинение на мъжа, когото Станка набеждава. Не е ясно до какъв етап е делото.

През цялата нощ районът на убийството остана отцепен, а полицаи извършваха огледи.

От МВР обявиха, че работят по всички версии на убийството.

"Към момента мотив не можем да посочим, тъй като трябва да направим анализ на данните и доказателствата, които ще съберем", обясни Георги Хаджиев, директор на СДВР.

Куршум в главата! Мъж откри жена си мъртва в колата им в София!